Back

2022 yılında web sitesi fiyatları

Web sitesi fiyatları 2022 yılında ne kadar? İş dünyası, pandemi ve artan talepler nedeniyle yavaş ama emin adımlarla dijital açılımlara geçiyor. Bu nedenle, şirketinizi temsil eden bir web sitesine sahip olmak bir zorunluluktur.

İstatistiklere göre, tüketicilerin %75’i web sitesi tasarımına dayalı olarak bir şirketin güvenilirliği hakkında yargıda bulunduğunu kabul ediyor ve kullanıcıların neredeyse %60’ı kötü tasarlanmış bir web sitesine sahip bir işletmeyi tavsiye etmeyeceklerini söylüyor. Kaliteli, bakımlı, düzenli olarak güncellenen ve bakımlı bir web sitesine sahip olmanın önemi ortadadır. Bu nedenle, hedef pazarın mevcut ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir web sitesi edinmenin veya eskisini güncellemenin zamanı geldi.

En iyi web tasarım ajansının nasıl bulunacağı ve web tasarımcısı röportaj sorularının nasıl yazılacağı gibi bazı önemli konuları zaten aydınlattık , böylece en etkileyici web tasarım portföyüne sahip bir web tasarımcısını işe aldık. Hassas bir konuyu ele almanın zamanı geldi – 2021’de bir web sitesi tasarlamanın maliyeti nedir?

Yine de, her şeyden önce, web tasarımının önemli olduğundan emin olmak için biraz daha etkileyici istatistiklere dalalım; ve şüphesiz verdiğiniz paraya değer.

Hemen web sitesi fiyatı teklifinizi alın

Yeni bir web sitesi yaptırmak veya mevcut sitenizi yenilemek istiyorsanız buraya tıklayarak web sitesi teklifinizi alabilirsiniz. İsterseniz canlı destek penceresinden de hemen bilgi alabilirsiniz. Canlı destek penceremiz ekranın sağ altında bulunmaktadır. 

Web Tasarımı Neden Önemlidir?

Her başarılı girişimci size web tasarımının önemli olduğunu söyleyecektir ve “web geliştirme ölüyor mu” sorusunun cevabı hayırdır. Ancak, oldukça inandırıcı olabileceğinden, istatistiklerin konuşmasına izin verin.

Son araştırmalara göre,

  • Çekici olmayan yerleşim düzenine sahip kötü web siteleri, ziyaretçilerin neredeyse %40’ını korkutup kaçırarak ayrılmalarını ve bir daha geri gelmemelerini sağlar.
  • Kullanıcıların %90’ından fazlası bir web sitesiyle ilgili ilk izlenimlerini yalnızca tasarıma dayalı olarak oluşturur.
  • Web tasarımı tek başına bir şirketin güvenilirliğine ilişkin değerlendirmenin %75’ini oluşturur.
  • Bir web sitesi hakkında fikir oluşturmak sadece yarım saniye sürer.

Gerçekten de insanlar gözleriyle yer. Çevrimiçi varlığınızın “iştah açıcı” olmasını istiyorsanız, web sitesi tasarımını ciddiye almalısınız. Niş, hedef pazar ve hedef ne olursa olsun, herhangi bir işletmenin başarısında çok önemli bir rol oynar.

Web Sitesi Fiyatlandırması Zor Olabilir

Peki, web sitesi fiyatları 2022 yılında ne kada olacak? Cevap zor. Bir web sitesini tamamen ücretsiz olarak (WordPress’i ve onun ücretsiz temalarını ve eklentilerini idare edebiliyorsanız) veya popüler web sitesi oluşturucularından birini veya Wix gibi hepsi bir arada çözümlerini kullanmak istiyorsanız küçük bir ücret karşılığında alabilirsiniz.

Her şeyi sıfırdan oluşturmak anlamına gelen özel ihtiyaç ve gereksinimlerinize göre hazırlanmış bir çözüm arıyorsanız, bunu profesyonel bir web tasarım ajansı ile halletmeniz gerekir. Bu durumda, ortalama web sitesi fiyatları 2022 de  1.000 Türk Lirası ile 100.000 Türk Lirası arasında değişebilir.

Hepsi bu değil; bu zorluğun sadece yarısı. Sorun şu ki, aynı web tasarımı RFP’sini gönderiyor olsanız bile, farklı web sitesi tasarım ajansları teklifiniz hakkında farklı tekliflerle size geri dönebilir.

Bunun nedeni, web sitesi tasarım fiyatlandırmasını etkileyen çeşitli faktörlerin olmasıdır. Dahası, diğer bazı koşullar nihai fiyatı etkileyebilir. Örneğin, genç ekipler yalnızca portföylerini ve itibarlarını oluşturdukları için sizden daha az ücret alabilir. Buna karşılık, İzmir, İstanbul ve Ankara gibi bölgelerde deneyime, etkileyici web geliştirici portföy örneklerine ve gemideki en iyi sanatçılara sahip saygın dijital ajanslar sizden çok daha fazlasını isteyebilir.

Bu nedenle, web sitesi fiyatları 2022 yılında ne olduğunu öğrenmek için, ister kişisel bir blog ister saas web tasarımına ihtiyacınız olsun, profesyonel web tasarımına ne kadar harcamanız gerektiğini bulmanız gerekir.

web sitesi fiyatları 2022

web sitesi fiyatları 2022

Web Tasarımına Ne Kadar Harcamalısınız?

Doğru bir web sitesi fiyatlandırma tahmini belirlemek için, en düşük ve en yüksek fiyat etiketinin ne olduğunu tanımlamanız gerekir.

Peki, en düşük web sitesi fiyatı nedir? İster inanın ister inanmayın, ama pratikte hiçbir şey değil. Daha önce de söylediğimiz gibi, yeni bir web sitesine tamamen ücretsiz veya ayda 200 TL gibi küçük bir ücret karşılığında sahip olabilirsiniz. Yeni bir web sitesi edinmenin bu yolunun artılarını ve eksilerini ve tam size göre olup olmadığını düşünelim.

Ücretsiz Web Sitesi Tasarımının Artıları ve Eksileri, Web sitesi fiyatları 2022

Ücretsiz web sitesi tasarımının en önemli avantajı, neredeyse sıfır olan fiyatıdır.

Daha önce de söylediğimiz gibi, sayısız ücretsiz çözüm var. WordPress gibi kendi kendine barındırılan CMS , Bootstrap gibi kod parçacıkları veya Squarespace gibi hepsi bir arada çözümler içeren bir web sitesi oluşturmanıza izin veren UI çerçeveleri vardır. Nişiniz için özel olarak tasarlanmış çözümler bile bulabilirsiniz. Bu nedenle, ücretsiz çözümlerin bir başka büyük avantajı da oldukça iyi bir seçime sahip olmanızdır.

Hepsi bu değil; Bir web geliştiricisiyseniz, bu avantajlara hızlı kurulum ve oldukça sezgisel bir ortam ekleyebilirsiniz.

Özetlemek gerekirse, üç önemli avantajı vardır: ücretsiz fiyat, iyi seçim ve hızlı kurulum.

Ancak, eksileri ne olacak? Teknolojiden anlayan biri veya işini ciddiyetle yürütmeyi ve değerli zamanına değer vermeyi tercih eden bir girişimciyseniz, o zaman onlardan bir sürü var.

Anlaşma, tüm bu çözümlerin, yalnızca profesyonel web geliştiricileri ve tasarımcılarının verimli bir şekilde nasıl başa çıkacaklarını bildiği tuzaklarla birlikte gelmesidir. En çarpıcı olanı vurgulayalım:

  • Ücretsiz çözümler, küçük hataları düzeltmeye yabancı olmayan teknoloji konusunda bilgili kişiler için bile zaman açısından verimsiz ve kaynak tüketen çözümlerdir.
  • Güvenlikteki bazı sızıntılar nedeniyle itibarınızı kolayca mahvedebilirler.
  • Üçüncü taraf platformunda oluşturulan web siteleri başka bir şirketin mülkü olarak kabul edildiğinden, bazıları eklenmiş dizelerle birlikte gelir.
  • Teknoloji konusunda bilgili olmayan bir kişiyseniz, yalnızca temel özelleştirme seçeneklerine sahip olduğunuz için web sitenizi markayla uyumlu hale getirmeyi zor bulacaksınız.
  • Ücretsiz çözümlerin yetenekleri sınırlı olduğu için benzersiz projeler oluşturamazsınız.

Bu kriterlerden birini karşılıyorsanız:

  • zaman konusunda endişeli bir girişimcisiniz,
  • sen bunu başarabileceğinden şüphe duyan birisin,
  • fikrinle daha fazla özgürlük istiyorsun,
  • Yalnızca bir web sitesi değil, kullanıcıları potansiyel müşterilere dönüştürmek için bir satış platformu tasarlamak istiyorsanız, o zaman açıkçası ücretsiz çözümler sizin için değildir. Profesyonel bir web sitesi tasarım şirketine ihtiyacınız var.

Web Ajansında Web Sitesi Tasarımı Oluşturma

Yani, ücretsiz çözümlerin sizin için bir fincan çay olmadığından emin olanlardansınız. Bunun nedenleri farklı olabilir. Ancak önemli olan, bu konuyu profesyoneller grubuna ele alacağınızdan emin olmanızdır. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu durumda web sitesi fiyatı en yüksek olabilir. Ancak bu kesinlikle böyle olacağı anlamına gelmiyor. Muhtemelen, oldukça ortalama bir çekle sonuçlanabilirsiniz.

Bir dijital ajansta web sitesi tasarlamanın ne kadara mal olduğunu bulmak için, özel web tasarım fiyatları 2022 de ne olacak inceleyelim ve nelerden oluştuğunu bulalım.

Web Sitesi Fiyatlandırması Nelerden Oluşur?

Özel web tasarım fiyatlandırmasını birçok temel faktör belirler. Tahmini bir fiyat etiketi ile birlikte en etkili olanları ele alalım:

Site boyutu (sayfa sayısı) – 1.000 ila 10.000 Türk Lirası.

Site boyutu, web tasarım fiyatlandırmasını kolayca yükseltebilir. İhtiyacınız olan daha büyük web sitesi, web tasarımcısı bunları oluşturmak için ne kadar çok zaman harcarsa, o kadar fazla ödeme yaparsınız. Hepsi bu değil; Web sitesi fiyatları 2022 yılında geniş yelpazesi, yalnızca sayfa sayısından değil, aynı zamanda sayfa türlerinden de kaynaklanmaktadır.

Örneğin, bu sayfalar tasarım olarak benzerse veya küçük ince ayarlar gerektiriyorsa, web tasarımcıları bazı stilleri yeniden kullanabileceğinden yapacak bir iş yoktur. Ancak, her sayfa için özel bir tasarıma veya haritalar, formlar, galeriler, referanslar vb. gibi ekstra işlevlere ihtiyacınız varsa, sanatçının sadece bir sayfada çok daha fazla zaman harcaması gerekiyor ve bu da devasa bir çekle sonuçlanıyor.

Site Metin Yazarlığı – sayfa başına 60 ila 300 Türk Lirası

Herkes içeriğin bir kral olduğunu bilir. Web siteniz, bir mesaj iletecek, kullanıcılara düşünceler için yiyecek verecek ve basitçe değer getirecek iyi düşünülmüş bir kopya olmadan var olamaz.

Metin yazarlığı için ortalama fiyat, sayfa başına 60 ila 300 Türk Lirası arasında değişmektedir. Kaliteli trafik oluşturmaya ve yatırım getirisini en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olmak için markanızı ve benzersiz satış noktalarınızı yakalayan SEO için optimize edilmiş bir kopya istiyorsanız, sizden daha da fazla ücret alınabilir.

Ancak, bu masraf göz ardı edilemez. Dahası, bir kopya, web sitesi tasarımcısına mesajı iletmek ve hedef kitleye etkili bir şekilde ulaşmak için sayfayı nasıl tasarlayacağına dair bir fikir verebilir.

Site Stili – 1.000 ila 15.000 Türk Lirası

Sadece hayal gücünüzle sınırlı olduğunuz yer burasıdır. Bütçeniz de öyle. Tahmin edebileceğiniz gibi, aklınızda ne kadar abartılı tasarım varsa, o kadar fazla ödemeniz gerekir. Hepsi bu değil. Fikrin uygulanmasındaki zorluk sadece belirleyici faktör değildir. Diğer bazı yönler web tasarım fiyatlandırmasını etkileyebilir, örneğin

  • Yeni bir tasarım oluşturmak mı yoksa mevcut olanı yenilemek mi istiyorsunuz?
  • Marka kimliğinizi içine almak ister misiniz?
  • Tasarım yoluyla hangi mesajı vurgulamak istiyorsunuz? Güven inşa etmek istiyor musunuz? İlk izlenimi saymak ister misiniz? Öncü özellikleri kullanmak ister misiniz?
  • Mobil öncelikli web sitesi tasarımı mı yoksa masaüstü öncelikli web sitesi tasarımı mı istiyorsunuz?
  • Hangi alanda çalışıyorsun?
  • İşin kapsamı nedir? Yalnızca ana sayfa, web sitesi üstbilgi tasarımı ve web sitesi altbilgi tasarımı gibi kritik öğeler için özel bir tasarım mı oluşturmanız gerekiyor, yoksa her sayfanın benzersiz bir yetenek ve karizmaya sahip olduğu tam teşekküllü bir web sitesi tasarımına mı ihtiyacınız var?
  • A/B testleri yapacak mısınız? Aynı sayfanın birkaç versiyonuna mı ihtiyacınız var?
  • Son olarak, nasıl bir tarz arıyorsunuz? Lüks ve abartılı görünmek mi istiyorsunuz yoksa daha rahat ama profesyonel bir tasarım mı istiyorsunuz?
2022 web sitesi fiyatı

2022 web sitesi fiyatı

SEO – 2.000 ila 10.000 Türk Lirası

SEO’nun web sitesi tasarımı ile ilgisi yok gibi görünse de , aslında bir SEO uzmanının işi daha derindir. SEO uzmanı, web tasarımcılarının güvenle üzerine inşa edebileceği sağlam bir temel oluşturur.

Anlaşma şu ki, SEO uzmanları yapı ve bilgi hiyerarşisi hakkında bazı yararlı bilgiler veriyor. Ayrıca her sayfa için anahtar kelimeler atayarak, tasarımcılara sayfanın doğal ve göze batmayan görünmesi için tasarım yoluyla gerçekleştirilmesi gereken bir tema verir. Deneyimli web tasarımcıları ile çalışırsanız, tasarımı kullanarak SEO’yu güçlendirmeye yardımcı olurlar.

Ayrıca SEO uzmanları, rakipleri analiz ederek web tasarımcılarına sayfanın rekabete dayanabilmesi için hangi özelliklere sahip olması gerektiği konusunda bilgi verebilir.

Bir SEO uzmanının işi, küçük ve orta ölçekli projeler için 2.000 ila 10.000 Türk Lirası arasında değişmektedir. E-ticaret gibi büyük bir projeyle ilgileniyorsanız, bu bütçeyi önemli ölçüde artırmaya hazır olun.

Duyarlı Tasarım ve Mobil Uyumlu Sürüm – 500 ila 25.000 Türk Lirası

İstatistiklere göre, tüm web sitesi trafiğinin %50’sinden fazlası cep telefonlarından, tüketicilerin %61’inin telefonlarından satın alma olasılığı daha yüksek ve PPC tıklamalarının %52’si mobil cihazlardan geliyor. Bu nedenle, web sitenize daha fazla trafik oluşturmak ve mümkün olduğunca çok sayıda kaliteli müşteri adayı oluşturmak istiyorsanız, duyarlı tasarım ve mobil uyumlu davranışın çok önemli olduğunu söylemeye gerek yok.

İlk önce ilk şey, olayları biraz açıklığa kavuşturalım. Duyarlı tasarım ve mobil uyumluluk farklı şeylerdir.

Duyarlı tasarım, web sitenizin bazı algoritmalara veya kesme noktalarına bağlı benzersiz bir stil kümesine dayalı olarak çeşitli görünümlere zarif bir şekilde uyum sağladığını ima ederken, mobil uyumluluk, kullanıcı arayüzünüzün cep telefonlarında ve phabletlerde rahat olmasını ima eder. Bu, düğmelerinizin dokunulabilir olması, kaydırıcıların sürüklenebilir olması, yazı tipi boyutunun en az 16 piksel ( Apple’ın özelliklerine göre ) vb. olması gerektiği anlamına gelir. Bu nedenle ideal olarak, hayal edebileceğiniz her cihazda hedef pazarınız için en iyi kullanıcı deneyimini sağlamak için bu iki yönün birlikte çalışmasına ihtiyacınız vardır.

Projeye, sayfa sayısına ve işlevselliğe bağlı olarak, duyarlı düzen ve mobil uyumlu davranış için web sitesi fiyatları 2022 önemli ölçüde değişebilir: 500 Türk Lirası kadar küçük ve 25.000 Türk Lirası kadar büyük olabilir.

Ancak, bu yatırım işinizin ayakta kalması için zorunludur. Bu iki yön olmadan, web siteniz yavaş ama emin adımlarla işe yaramaz hale gelecek ve mobil internetin üstünlüğüne doğru ilerlediğimiz için değerli müşterilerini ve sadık hayranlarını kaybetmeye başlayacaktır.

İdeal olarak, web sitenizin mobil uyumlu ve duyarlı olduğundan emin olmanız gerekir. Ancak, tüm masrafları karşılayacak paranız olmadığını varsayalım. Bu durumda, en azından kullanıcılarınıza cihazlar arasında tutarlı bir deneyim sunduğundan ve küçük görünümlerdeki kullanıcılar için nispeten rahat bir ortam sağlayabileceğinden, duyarlı tasarıma bağlı kalmalısınız.

Bir mobil uygulama oluşturmanın en iyi yollarından biri kendi düşünce ve fikirlerinizden geçer. Mobil uygulama geliştirmenin bedeli farklı olabilir ama avantajları da var!

Ekstra işlevsellik

Bir açılış sayfasına veya küçük bir kişisel web sitesine bağlıysanız, muhtemelen başka herhangi bir ekstra işlevselliğe ihtiyacınız olmayacak. Bununla birlikte, pazarlama hedeflerine sahipseniz ve web sitenizi bir pazarlama kampanyası yürütmek, markanızı tanıtmak, kullanıcıları marka misyonerlerine dönüştürmek ve en önemlisi para kazanmak için güvenilir bir platform olarak kullanmak istiyorsanız, o zaman ekstra işlevselliğe ihtiyacınız olacaktır.

  1. Her şeyden önce, web sitenizde ayarlamalar yapmak için bir yönetici paneline ihtiyacınız var. Sayfa eklemek, stilleri düzenlemek, bileşenler eklemek, multimedyayı değiştirmek vb. için bir mekanizmaya ihtiyacınız var. CMS entegrasyonuna ihtiyacınız olan yer burasıdır. Kural olarak, bu WordPress’tir. Ancak, özel talepleriniz varsa, ajansınız kendi kurum içi CMS’sini oluşturabilir ve bu da size çok pahalıya mal olabilir. Bu nedenle, yönetici panelinin fiyatı 1.000 ila 25.000 Türk Lirası arasında değişmektedir. Bu da web sitesi fiyatları 2022 yılı için ciddi bir fiyat artışına sebep olur.
  2. İkincisi, ağızdan ağza bilgiden yararlanmak için sosyal medya web siteleri, abone toplamak ve e-posta pazarlama kampanyaları oluşturmak için ESP, arama motorlarındaki başarınızı izlemek için Google Analytics ve çok daha fazlası gibi çeşitli platformlar ve hizmetlerle entegrasyona ihtiyacınız olabilir. Bu fiyat, hangi hedefe sahip olduğunuza ve hangi hizmetlere ihtiyacınız olduğuna bağlıdır. Genel olarak, bu maliyet, web sitenizi sosyal medya ile entegre etmek için 100 tl ile başlar ve çeşitli medya kanallarından nakit para toplamak için tam teşekküllü bir platform haline getirmek için 5.000 tl ile biter.
  3. Üçüncüsü, e-ticaret işlevselliği. e-Ticaret işlevi özel bir istektir. Daha önce de belirttiğimiz gibi dijital mağazalar bunun için bir servet ödeyebilir. Ancak, bir e-ticaret bloğu eklemenin fiyatı projenize ve web sitenize bağlıdır.

Örneğin, WordPress destekli bir web siteniz varsa, masraflarınız hayal edebileceğiniz kadar büyük olmayabilir. Anlaşma, WordPress için açık kaynaklı bir e-ticaret eklentisi olan WooCommerce’in ücretsiz olarak teslim edilmesidir. Bu durumda, yalnızca entegrasyonu ve özelleştirmesi için ödeme yapmanız gerekir.

Kullanıcılarınıza, iyi entegre edilmiş Payment Gateway API aracılığıyla ödeme seçenekleri sunmakta tamamen sorun yaşıyorsanız, bu aynı zamanda düşük bütçeli bir seçenektir. Diğer durumlarda, fiyatlandırma daha önemli olabilir.

Tek kelimeyle, ekstra işlevselliğe sahip web sitesi fiyatları 2022 yılında 2.000 ila 25.000 Türk Lirası arasında değişmektedir.

web sitesi fiyatları

web sitesi fiyatları

Bütçenize Göre Alabilecekleriniz, Web sitesi fiyatları 2022

100-500 Türk Lirası

Son derece kısıtlı bir bütçeye sahip bir startup iseniz, bu dijital güneşin altında yer alamayacağınız anlamına gelmez. En iyi başlangıç ​​web sitelerinden biri olmayacak olsa da, yine de size gelişmeniz için bir fırsat sağlayacaktır. Freemium seçeneklerinde olduğu gibi, bu sorunu düşük maliyetli çözümler yardımıyla çözebilirsiniz.

Örneğin, WordPress destekli bir web sitesi için premium bir tema ve eklentiler satın alabilir ve portföyünüzü kendiniz oluşturabilirsiniz. Bu, kesinlikle biraz daha fazla teknik beceri gerektirir, belgelere ve öğreticilere fazladan zaman harcamaktan başka bir şey söylemez. Bununla birlikte, günün sonunda, şirketinizi tanıtmak için tamamen çalışan bir web siteniz olacak.

Alternatif olarak, Squarespace gibi nispeten pahalı web sitesi oluşturma platformlarına gidebilirsiniz.

Ancak, bu çözümlerin hiçbirinin SEO ve içerik yazma gibi hayati şeyleri ima etmediğini unutmayın. Bunlar, dikkate almanız gereken ekstra masraflardır.

1.000 Türk Lirası – 2.500 Türk Lirası

1.000 Tl’nin üzerinde bir bütçeyle işe başlamak için, projenize biraz daha kalite ve bağlılık bekleyebilirsiniz. Meşru bir web tasarım firmasıyla anlaşamayacak olsanız da, yine de kapsamlı bir araştırma ile dış kaynak platformlarında bir freelancer bulabilirsiniz.

Bu fiyat noktasında çalışırken, özelleştirilmiş bir tasarım elde etmeniz olasıdır. Kural olarak, projeler en fazla beş iç sayfa içerir ve bazı el yapımı sanat eserlerini içerir. Ne yazık ki, bazı özel panoların web sitenizi arkadan çalıştırmasını bekleyemezsiniz. Ancak, kullanımı oldukça sezgisel olan, WordPress destekli bir yönetici paneline sahip olabilirsiniz.

Yine, web sitesinin kalabalığın arasından sıyrılmasına yardımcı olan hiçbir SEO, içerik yazma veya başka avantajlar yoktur.

web sitesi fiyatları

web sitesi fiyatları

5.000 – 10.000 Türk Lirası

Bütçesi 5.000 Türk Lirası ile başlayıp 10.000 Türk Lirası ile biten küçük veya orta ölçekli işletmeler, aralarından seçim yapabileceğiniz bazı iyi seçeneklere sahiptir. Özel bir temaya sahip 5 sayfalık bir web sitesinden çok daha fazlasını bekleyebilirler. Deneyimi ve teknik becerileri, işletmenizin hedeflerine ulaşmasına yardımcı olabilecek veya en azından pazarlama stratejilerinizi hayata geçirmek için sağlam bir temel oluşturabilecek profesyonel bir ekiple çalışabileceğiniz yer burasıdır.

Bu fiyat noktasında, benzersiz bir tasarıma, SEO’ya ve sosyal medya veya ESP gibi bazı popüler platformlarla entegrasyona sahip tam teşekküllü bir web sitesi bekleyebilirsiniz.

10.000 – 25.000 Türk Lirası

10.000 – 25.000 Türk Lirası, web sitenizin tasarımına harcamak için önemli miktarda para gibi görünüyor. Bununla birlikte, büyük ölçekli bir projeniz, zor teknik gereksinimleriniz varsa veya yalnızca niş içindeki en iyi web tasarım ajanslarıyla işbirliği yapmak istiyorsanız, beklediğinizden biraz daha fazla para gerektirebilir.

Anlaşma, birçok faktörün web sitesi tasarım fiyatlandırmasını etkilemesidir. Düşük rekabetçi bir niş içindeyseniz, normal web sitesi tasarımı ile gayet iyi olacaksınız; Ancak, boğazı olmayan bir niş içinde var olmak zorunda olan genç bir ilaç firmasıysanız, geri kalanına ayak uydurabilmek için tüm durakları çıkarmanız gerekir.

Bu noktada, tüm pazarlama misyonlarınızı ve iş hedeflerinizi gerçekleştirmek için bir web sitesi oluşturmaya yardımcı olacak profesyonel tasarım, profesyonel gelişim, özel işlevsellik, ekstra özellikler, içerik yazma, SEO ve hatta pazarlama analizi elde edebilirsiniz.

25.000 Türk Lirası ve daha fazlası

Pekala, 25.000’in bir sınır olduğunu düşünüyorsanız, o zaman yanıldığınızı kanıtlamaya hazırız. İster inanın ister inanmayın, herhangi bir büyük marka e-ticaret web sitesi, yeniden tasarlamak, yeniden başlatmak veya inşa etmek için kolayca 100 bin tl’den fazlaya mal olur. İstatistiklere göre, daha küçük müşteriler için birçok e-ticaret web sitesi 15 bin ile 50 bin Türk Lirası arasında. Bu nedenle, büyük şirketler veya ünlü markalar için bir web sitesine 25.000 Türk Lirası harcamak olağan bir şeydir.

Sahip olduğunuz daha büyük proje, tamamlamanız gereken daha zorlu görev, dahil etmeniz gereken daha profesyonel insanlar. UX tasarımcılarına, ürün tasarımcılarına, görsel tasarımcılara, araştırmacılara, pazarlamacılara, proje yöneticilerine, metin yazarlarına, ön uç mühendislerine, arka uç mühendislerine ihtiyacınız olduğunda, 100.000 tl’lik dönüm noktasına kolayca ulaşabilirsiniz.

Bu fiyat noktasında, birçok şeyin olmasını bekleyebilirsiniz. Tam bir plan, satış hunileri, analiz stratejileri, iyi düşünülmüş ve önceden test edilmiş harekete geçirici mesajlar, A/B testi, el yapımı varlıklar, erişilebilirlik özellikleri, açılış sayfası seçenekleri, bağlı kuruluş banner’ları, izleme, profesyonel tasarım ve geliştirme hakkında hiçbir şey söylememek için en iyi SEO, harika video içeriği, kullanışlı özel arka uç ve yönetilebilir veritabanı.

Sonuç

Önceden yatırım yapılmadan iş hayatında başarı olmaz. Hemen her sektörde zorlu rekabet ile havadan para kazanma lüksümüz yok. İşlerin yürümesi için sadece zamanımızı değil, aynı zamanda para da harcamalıyız. Doğru hamlelerle, çok yakında bir yatırım getirisi görebiliriz.

web sitesi fiyatı

web sitesi fiyatı

Yüksek kaliteli bir web sitesi tasarımı oluşturmak, üstlenmeniz gereken doğru hareketlerden biridir. Hala bir web sitesi tasarımına ihtiyacınız olup olmadığından şüphe ediyorsanız, bu günlerde uygun bir çevrimiçi varlık olmadan hayatta kalamayacağınızı cesurca belirten istatistikler üzerinde düşünün.

Peki, 2022’de web sitesi fiyatı nedir? Cevap zor. Bu birçok faktöre bağlıdır. Her şeyden önce, size, teknik becerilerinize, ürününüze, şirketinize ve hedefinize bağlıdır. Bu nedenle, WordPress kullanmakta rahatsanız web sitesi fiyatı hiçbir şey olmayabilir veya ziyaretçilerinizi etkilemek ve bazı ciddi pazarlama misyonlarını gerçekleştirmek için birinci sınıf bir e-ticaret web sitesi tasarımına ihtiyacınız varsa bu bir servet olabilir. Yazılımız Web sitesi fiyatları 2022 yılında ne olurdu, umarız size detaylı bilgi verebilmişizdir.

1 yorum

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.